Facebook Live is de meest effectieve manier om veel harten te winnen op internet…


…maar 8 op de 10 mensen geven live video geen kans meer na één onprettige ervaring!


Herken je de volgende frustraties?

 • Je hebt teleurstellend weinig kijkers…
 • Je hebt geprobeerd en geprobeerd, maar livestreamen levert niks op…
 • Je vindt webinar-software veel te duur…
 • Je verbinding valt steeds weg…
 • Je loopt de hele tijd met je mobiel te klooien…
 • Je weet niet hoe je leuke interactie krijgt met je kijkers…
 • Je wilt een presentatie laten zien in je livestream, plaatjes in beeld laten komen en nog veel meer moois doen met visuals, maar Facebook Live op je mobiel is daar niet voor geschikt…

Lees verder, want het kán anders!


Met de juiste tools en begeleiding kun je…

 • je livestream helemaal eigen maken met jouw branding
 • mooie livestreams houden zonder aanmodderen
 • je doelgroep bereiken waar ze zich bevinden
 • meer mensen in minder tijd bereiken
 • de zichtbaarheid van je bedrijf vergroten
 • webinars houden zonder dure software
 • meer leads krijgen naar je website
 • honderden of zelfs duizenden mensen tegelijk inspireren, in real-time

Ontdek de fantastische community
achter Lekker Livestreamen


Bekijk de video:

 
 

Voorbeeldje

Een voorbeeld uit de training Lekker Livestreamen- Module 1Voorbeeldje

Een voorbeeld uit de training Lekker Livestreamen- Module 3

Met deze training blijf je voorop lopen!

 • Module 1: Livestreaming Basics

  Wat heb je allemaal nodig om een goede livestream te maken? Naast een webcam en een goed verhaal zijn er nog een aantal belangrijke tools. Dit leer je hier allemaal.

 • Module 2: Livestreamen met OBS

  Werk je op een Mac of wil je graag gratis software gebruiken? Dan is OBS Broadcaster voor jou de match. Deze veelzijdige – maar op het eerste oog behoorlijk technische – livestream software gaan we stap voor stap bijlangs.

 • Module 3: Livestreamen met Xsplit

  In deze module gaan we uitgebreid in op Xsplit Broadcaster. Je leert het programma door en door kennen. Net als bij OBS Broadcaster leer ik je hoe je een mooie livestream kunt opzetten met je eigen branding, allemaal vanuit de software.

 • Module 4: Livestream promoten

  De mooiste livestream zal nog in het water vallen als je geen promotie doet. In deze module leer je mijn technieken om elke keer weer meer kijkers naar je livestream te lokken.

 • Module 5: Boeiende livestreams maken

  In deze module leer je wat er voor nodig is om livestreams te maken waarbij mensen aan je lippen hangen. Het is niet zo gek moeilijk, je leert het allemaal in deze module.

 • Module 6: de laatste stappen

  Nu je alles hebt geleerd over livestreamen is het tijd om op die knop ‘Live gaan’ te drukken. Hart in je keel, zweet in je palmen.. maar zodra je live bent is het voorbij want je weet: ik heb een professionele livestream.

 • Module 7: Belive.tv gebruiken

  Met de release van BeLive.tv is er een fantastische nieuwe manier bij gekomen om live te gaan op Facebook. Nog altijd is het een beetje ingewikkeld, dus ik laat het je allemaal zien.


introduceert de nieuwe cursus:


De complete training voor Facebook Live en Youtube Live
Voor en

Lekker Livestreamen


 • Meer dan 40 lessen van 2 tot 15 minuten
 • Nieuwe video’s bij veranderingen in livestreamen
 • Makkelijk in je eigen tempo te volgen
 • Je eigen account op onlinevideoacademy.nl
 • 24/7 ondersteuning via e-mail

€ 97,-

exclusief BTW


Nu BestellenJe kunt veilig betalen met iDeal, Bancontact, Sofort, Paypal of Bitcoin.


Mijn verhaal:

Livestreamen kán ontzettend effectief zijn voor ondernemers, trainers en coaches.
Het is een krachtige manier om je bedrijf zichtbaar te maken, waarde te bieden, je expert status op te bouwen en te ontdekken wat er écht bij je doelgroep leeft.

Maar hoe doe je dat nou eigenlijk, zo’n livestream opzetten? De hele tijd met je mobieltje in de hand zitten is nou niet echt professioneel…

Mijn naam is Freerk Lap, ik ben een filmmaker en video trainer die ondernemers leert hun eigen video’s te maken.


Toen ik een jaar geleden startte met mijn eigen livestreams deed ik dat zoals iedereen: met mijn mobiel in de hand live gaan op Facebook. Super knullig, zeker als je je mobiel dan ook nog eens laat vallen… Ik had misschien wel leuke inhoud in de video, maar de livestream was op het eerste oog niet anders dan de livestreams van tieners in mijn tijdlijn. Daardoor had ik lage kijkersaantallen en dat werkte niet echt opbeurend.

Het omslagpunt
Ik wist dat er wat moest veranderen. Mijn achtergrond ligt in de design en film wereld en ik weet dat een goede visuele presentatie belangrijk is om jezelf te onderscheiden. Bovendien wilde ik meer doen met mijn stream. Ik wist dat het de potentie had om een vervanger te zijn voor dure webinarsoftware, maar hoe precies?

Na flink wat research ontdekte ik dat er software is die dit allemaal mogelijk maakt!
En het mooie is: het is nog gratis ook! 😮
Het is een beetje technisch maar na het instellen kun je direct knallen.

Hoe gaat het nu?
Nu, een jaar later, host ik elke maand mijn eigen liveshow op Youtube en Facebook. Ik heb gasten in mijn uitzending, heb fantastische interacties met de kijkers en verkoop zelfs producten via mijn livestreams. De graphics in mijn uitzendingen zijn helemaal mijn eigen ontwerp en het is allemaal rechtstreeks op Youtube en Facebook Live te zien.

Misschien denk je nu.. ‘Ja jij hebt makkelijk praten als filmmaker. Je doet het zomaar even!’ maar dat is niet het geval. Ik geloof dat iedereen zijn eigen professionele livestream kan maken omdat de tools die ik gebruik ook voor jou beschikbaar zijn!


‘Ik geloof dat iedereen zijn eigen professionele livestream kan maken omdat de tools die ik gebruik ook voor jou beschikbaar zijn!’Freerk


Er zit zoveel potentie in livestreamen voor ondernemers, trainers en coaches.. maar waar moet je beginnen? Om antwoord te geven aan die vraag – en die krijg ik best vaak – heb ik een training ontwikkeld om je stap voor stap te leren hoe je zelf je eigen professionele livestream op kan zetten.

Daarom heb ik nu de training Lekker Livestreamen ontwikkeld. Speciaal voor mensen zoals jij!

 

Reacties van klanten:


 • Linda Pasman

  ‘Ik wist toen we begonnen helemaal niets van video en ik had ook nog camera angst. Maar door deze training heb ik die overwonnen!’

 • Hans van Woerkom

  ‘Er zijn zoveel mogelijkheden die ik makkelijk kan toepassen.’

 • Gambheera van der Post

  ‘Ik wil graag via Facebook Live mijn product promoten, dus ik ben druk aan het oefenen om zo natuurlijk mogelijk en spontaan mogelijk over te komen. En al deze video’s helpen daar enorm bij. Dus Freerk, hartstikke bedankt!’


Dit zegt Nettie Bom van Jouw Lijflijn over de cursus:
Ook Victor Jirka is laaiend enthousiast over de training:
 

100% vertrouwd kopen

Ik ben ervan overtuigd dat je deze training echt fantastisch gaat vinden. Mocht je om wat voor reden dan ook niet blij zijn, dan mag je tot 30 dagen na aankoop je geld terug vragen. No questions asked.

Zelfs als je de training al helemaal hebt doorlopen, krijg je alsnog je geld terug.

Als ik jouw geld niet verdien, wil ik het ook niet houden!

Ik beloof dat je 100% tevreden zult zijn.

– Freerk Lap


Veelgestelde vragen

 • Ik ben trainer/ coach, is livestreamen voor mij geschikt?

  Jazeker. Juist als coach of trainer is livestreamen het perfecte middel. Je kunt namelijk heel goed je expert status laten zien doordat jij live vragen beantwoord, inspiratiesessies houdt, of zelfs groepscoaching doet. Neem anders even contact op als je twijfelt: 06 15 10 66 33

 • Ik ben kennisondernemer. Is dit product voor mij?

  Kennisondernemers moeten op internet bouwen aan hun Know, Like & Trust factoren. Dat betekent dat je jezelf zo goed en natuurlijk mogelijk moet presenteren. Live video is de snelste weg naar warme leads voor kennisondernemers.

 • Ik vind live video dood eng! Is dit wel voor mij?

  Iedereen vind live video heel spannend in het begin. Je bent (gelukkig) geen uitzondering. Om je te helpen om over je angst heen te komen hebben we exclusieve en veilige Live Influencers Mastermind. In deze Facebookgroep kun je veilig oefenen en feedback krijgen van de andere livestreamers die de training volgen. Er hangt een prettige en postieve sfeer, dus je bent in no-time over je angst heen!

 • Uit hoeveel lessen bestaat de training?

  Er zijn circa 40 lessen beschikbaar. De lengte van de lessen varieert van 2 tot 10 minuten per video. Omdat livestreaming nog vollop in ontwikkeling is zullen er ook regelmatig nieuwe video’s bij komen. Jij ontvangt die nieuwe lessen zonder extra kosten als je je nu opgeeft.

 • Wat voor apparatuur heb ik nodig en hoeveel gaat dat kosten?

  Je hebt sowieso een webcam, microfoon en livestreaming software nodig. Er is gratis software beschikbaar (krijgt uitgebreid aandacht) en je kunt de webcam van je laptop gebruiken. Erg professioneel is dat echter niet, dus een webcam van ongeveer €50 is wel aan te raden. Ook is een goede microfoon aan te raden. In de training krijg je daar meer informatie over. Je hoeft deze apparatuur echter niet te kopen als je dat niet wil!

 • Kost livestreamen geld?

  Nee! Livestreamen op Youtube en Facebook is helemaal gratis. Je kunt er voor kiezen om betaalde software te gebruiken maar dit hoeft niet. Het is dus mogelijk om een presentatie te geven zoals bij een webinar, zonder €500,- per jaar kwijt te zijn aan dure software.

 • Is mijn computer geschikt om zo te livestreamen?

  De meeste moderne laptops en computers zijn geschikt. In de training leg ik uit hoe je kunt zorgen dat ook minder snelle computers lekker kunnen livestreamen.

 • Hoe krijg ik toegang tot de training?

  Je kunt de training kopen door op deze pagina op de knop ‘Nu bestellen’ te klikken. Je wordt dan naar het betaalscherm geleid. Na je betaling ontvang je een e-mail inloggegevens voor jouw account op onlinevideoacademy.nl. Als je daar inlogt staat de training voor je klaar. Je kunt dan direct starten. Kom je er niet uit? Stuur dan een mailtje naar support@onlinevideoacademy.nl – we helpen je natuurlijk verder.

 • Kan ik mijn geld terug krijgen als de training niet bevalt?

  Yep, je kunt je geld terug vragen binnen 30 dagen. Je krijgt geen nare vragen of verborgen verplichtingen. Ik wil alleen jouw geld als je ook echt waarde hebt gekregen uit de training.


Nu Bestellen
Je kunt veilig betalen met iDeal, Bancontact, Sofort, Paypal of Bitcoin.

Over de trainer

Freerk Lap is filmmaker, livestreamer en videotrainer.
Sinds 2011 is hij verknocht aan alles wat met video te maken heeft.
Hij heeft marketingvideo’s gemaakt voor zelfstandige ondernemers, het MKB en de Overheid.

Zijn passie voor video en non-profit organisaties brengt hem over de hele wereld. Freerk filmde al in de Dominicaanse Republiek, Engeland, Scandinavië, Uganda, Rwanda, Egpypte, Jordaniïe, Israël en Zuid-Afrika.

Vanaf 2016 is Freerk begonnen om zijn kennis door te geven aan ondernemers die zelf willen filmen met hun smartphone, camcorder of fotocamera. Hij geeft workshops over filmen op o.a. de Rijksunivesiteit Groningen en de Online Video Academy.
Freerk zijn trainingen zijn kort, helder en makkelijk in je eigen tijd te volgen. Als je vragen hebt is hij altijd bereikbaar.

Freerk is pasgetrouwd en woont met zijn vrouw in Frieschepalen, Friesland.

Eerder werkte Freerk al voor:

…en vele anderen!


Start nu direct met de training.
Klik op de knop.


Nu BestellenJe kunt veilig betalen met iDeal, Bancontact, Sofort, Paypal of Bitcoin.

100% tevredenheid gegarandeerd.
Niet tevreden? Dan krijg je binnen 30 dagen je geld terug.