Review: Viddyoze Live Action – professionele video intro’s zonder dure filmmaker

Viddyoze Live Action geeft je de tools om professionele video’s te maken met je eigen logo, teksten en afbeeldingen.

Wat is Viddyoze Live Action en wat heb jij eraan?

Viddyoze Live Action combineert professioneel opgenomen video’s met 3D animaties, 100% geautomatiseerd. Dit is de eerste online tool waarmee je dit kunt doen. Zelf gebruik ik altijd professioneel apps zoals Adobe After Effects, maar dat kost veel tijd om te leren (jaren, letterlijk) en je bent veel geld kwijt. Viddyoze Live Action neemt al dat moeilijke werk uit handen en geeft je een paar simpele tools om direct te starten.

Je kunt je eigen logo’s uploaden, afbeeldingen en tekst plaatsen. Allemaal in prachtige professioneel geschoten video’s. Je eigen geuploadde materiaal wordt een onderdeel van de scene. Echt tof.

Je krijgt hiermee de skills van een professionele animatie maker, zonder het dure uurloon. En je ziet direct de resultaten.

Check dit voorbeeld, je ziet het logo waterig op de bodem liggen. Dat effect kost veel tijd om zelf te maken, maar gebeurt automatisch met je eigen logo zodra je hem in de video zet:

Viddyoze Live Action laat je een gigantische database met video templates helemaal naar je eigen hand inzetten. Kleuren, logo’s, afbeeldingen en teksten kun je helemaal zelf bepalen. Allemaal direct beschikbaar en allemaal online. Zij doen het harde werk.

Wat kun je ermee doen?

Met Viddyoze krijg je toegang tot meer dan 100 ‘live action templates’ die helemaal aan te passen zijn met je eigen logo, afbeeldingen en teksten.

Het team van Viddyoze heeft een hele tijd gewerkt aan professionele, krachtige video’s. Ze hebben uniek beeldmateriaal geschoten, speciaal voor de app. Dat is een voordeel, want dat betekent dat je geen standaard ‘stockfootage’ terugziet. Daarmee worden de beelden een stuk unieker en dus echter.

Ik ben hier echt helemaal hyped over! Nog nooit is er iets zoals dit gedaan.
De app is de eerste van zijn soort.

Achter de schermen gebeuren hele complexe dingen, maar voor jou als gebruiker is het super simpel te doen.

Een paar voordelen:

 • Je hebt geen super snelle computer nodig om de video’s te ‘renderen’;
 • Je hoeft niet eens te weten wat ‘renderen’ is;
 • Je krijgt heel veel hulp van de app;
 • Je hoeft geen dure animatie editor in te huren;
 • Je bent met een paar klikken van de muis klaar en krijgt een super professionele uitstraling.

 

 • Stap 1: Kies je video template

  Je selecteert 1 van de meer dan 100 professioneel geacteerde en gefilmde video opnames. Er zijn video’s voor alle niches en vakgebieden.

 • Stap 2: Selecteer je logo en kleuren

  Het enige wat je hoeft te doen is je eigen logo te uploaden als .png bestand (zodat het transparant is) en te kiezen welke kleuren je wilt gebruiken.

 • Stap 3: Klik op 'render'

  ‘Render’ betekent: afronden. Je video wordt op de servers van Viddyoze gebouwd en komt in je mailbox. Je kunt deze intro nu gebruiken voor je eigen video’s of het puur en alleen als logo op je website zetten. De mogelijkheden zijn heel breed. Check de video hieronder voor een aantal voorbeelden.

Check hier een paar voorbeelden:

Check hier hoe de app werkt:

Viddyoze Live Action heeft deze week een launch actie met een vette aanbieding.

In de webinar hieronder legt Viddyoze Live Action maker Jamie uit hoe de app werkt. Ook vertelt hij over de aanbieding die ze deze week (laatste week van juni) hebben vanwege de lancering.